Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Fiji

Onroerend goed te koop in Fiji

Fiji is een land in de Stille Zuidzee, een archipel van meer dan 300 eilanden. Het staat bekend om zijn ruige landschappen, stranden bezaaid met palmbomen en koraalriffen met heldere lagunes. De grotere eilanden, Viti Levu en Vanua Levu, zijn ook het meest bevolkt. In Viti Levu ligt Suva, de hoofdstad, een havenstad met een koloniale architectuur in Britse stijl.

De Republiek Fiji heeft meer dan 300 tropische eilanden en is een paradijs voor buitenlanders die een onroerend goed te koop willen kopen in Fiji en de eigenaar willen zijn van een stuk onroerend goed in een ontwikkelingsland en centraal in de Stille Zuidzee.

De Fiji hebben drie soorten landbezit. Het land in Fiji is ofwel eigendom, Native of Corona (staat).

Het Grande Suva-gebied in de hoofdstad is over het algemeen het drukste woongedeelte van Fiji, hoewel de provincie Ba, die de stad Nadi en Lautoka omvat, de meeste inwoners heeft.

De telling van de bevolking en huisvesting van Fiji wordt om de 10 jaar gehouden, met de laatste telling die een bevolking opmerkt die nog 900.000 moet bereiken en een stedelijke bevolking met een groei van 5% tussen 2007-2017.

Nadi Town is de wereldwijde haven van Fiji, de thuisbasis van de belangrijkste internationale luchthaven en binnenlandse vluchten naar de stad Suva en andere delen van Fiji.

Eigen grond is het enige type land dat rechtstreeks door niet-ingezetenen kan worden gekocht. Er zijn geen tijdslimieten voor eigendom van Freehold en daarom wordt het vaak als de veiligste titel beschouwd.

Net als in Australië en Nieuw-Zeeland, gebruikt Fiji de Torrens-titelsystemen, genoemd naar de Australiër Sir Richard Torrens. Fiji heeft dit systeem overgenomen en past de regulering van grondbezit en relaties toe via de wet op de overdracht van land.

 

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een onroerend goed te koop in Fiji, is een belangrijke opmerking van het Torrens-systeem dat de effecten onbetrouwbaar zijn, zodat ze niet ongeldig of ongeldig kunnen worden gemaakt door gebeurtenissen in het verleden, tenzij de effecten op oneerlijke wijze zijn verkregen, en daar zijn rechterlijke uitspraken van rechtbanken in Fiji geweest die dit principe hebben bevestigd.

 

Als u via een makelaar investeert in onroerend goed te koop in Fiji, zorg er dan voor dat ze geregistreerd zijn bij de Fiji Real Estate Agent Licensing Board, de enige grondwettelijke instantie van Fiji die makelaars en verkopers goedkeurt om onroerendgoedtransacties uit te voeren van onroerend goed te koop in Fiji.

 

Ongeveer 8% van de landmassa van Fiji is exclusief eigendom. Vergeleken met de belangrijkste steden en steden van Fiji, zijn eigendomstitels overheersend in plaatsen zoals Rakiraki en Pacific Harbour, evenals in de stad Savusavu en de eilanden Taveuni en Koro in de noordelijke divisie van Fiji.

 

Buitenlanders kunnen echter privé-eigendommen bezitten binnen gemeentegrenzen als dat onroerend goed een hoogtetitel is of een woonhuis binnen geïntegreerde toeristische ontwikkelingen, zoals het eiland Denarau, het eiland Naisoso in Nadi.

 

Meer dan 90% van de landmassa van Fiji is gewoonlijk eigendom van inheemse Fijiërs, ook wel bekend als de Taukei. Het geboorteland is eigendom van de gemeente.

 

Het is belangrijk om eraan te herinneren dat als u uw thuisland wilt verhuren, u dit via TLTB moet doen en niet afzonderlijk met een individu moet samenwerken, omdat het geboorteland van Fiji het gemeenschappelijk bezit is van alle levende leden van landeigendomeenheden (mataqali ) en clan (yavusa).

 

Opgemerkt kan worden dat sommige eigendommen die in Fiji te koop worden aangeboden zich op inheems land bevinden, en daarom zullen deze eigendomsakten subjectieve jaren overhouden, afhankelijk van het type huurovereenkomst.

  •  
    Verhuizen naar Fiji. Expatriate en woont in Fiji.

        Gelegen in het hart van de Stille Oceaan, met een archipel van ongeveer 300 eilanden, is het leidende land van vandaag beroemd over de hele wereld vanwege zijn ongerepte schoonheid en het grote aantal buitenlanders dat elk jaar verhuist. We hebben het over een realiteit die meer uniek i ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 39394

Verkoop Landbouwgrond, Fiji, Suva, Suva, Suva

2,296,105.80EUR
Verkoop
Landbouwgrond

40468.600 m²
A Hidden Gem In The Pacific - Farm with grote ondergrondse watervoerende laag te koop in Fiji - 10 hectare met 50 jaar agrarische lease dat kan w...
Cod. 27846

Verkoop Landbouwgrond, Fiji, Suva, Suva, Suva

Reserved negotiation
Verkoop
Landbouwgrond

50000 m²
grond te koop
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB